Velkommen Om klubben Nyheter Treningstider Treningssted Priser Instruktører Kampsportsenter Facebook Grasrotandelen Kontakt oss e-mail me

Oppførte treningskontingenter gjelder fra og med høsten 2017.

Tiger parti(5 - 7 år) kr. 1100,- pr halvår
Juniorer (8 - 11 år) kr. 1100,- pr halvår
Studenter (f.o.m 16 år) kr. 1250,- pr halvår
Voksne (f.o.m 12 år) kr. 1400,- pr halvår
Honnør kr. 1250,- pr halvår
Hovedinstruktører kr. 1100,- pr halvår
Medlemmer fra andre klubber* kr. 1100,- pr halvår

* Forutsetter at man har betalt kontigent til både Norges Kyokushinkai Karate Organisasjon (NKKO) og Norges Kampsport Forbund (NKF).

Familierabatt:
Det gis kr. 100,- i rabatt pr halvår for hvert betalende medlem for 2 eller flere medlemmer i samme husstand. Rabatten gjelder kun for søsken og foresatte.
Eksempel: Dersom mor og 2 barn er betalende medlemmer i klubben, får de (3-1) x kr. 100,- = kr. 200,- i rabatt pr halvår.

Betaling:
Betaling kan skje på følgende måter:

• Direkte til instruktør
  • Til klubbens konto: 3260.11.97072. Husk da å angi [Treningskontingent vår/høst 20xx] og [Navnet på medlemmet]
  • Vipps: 126813 (Gandsfjord Karateklubb). Husk å angi samme informasjon som for innbetaling til konto

For alle betalingsmåtene må det fylles ut et innmeldingsskjema som fås av instruktør. Dette gjelder også eksisterende medlemmer.

Det er ingen obligatoriske dugnader i Gandsfjord Karateklubb. Medlemmer skal likevel bidra med å henge opp plakater og dele ut løpesedler ved oppstarten av hvert semester (for nybegynnerinntak).