Velkommen Om klubben Nyheter Treningstider Treningssted Priser Instruktører Kampsportsenter Facebook Grasrotandelen Kontakt oss e-mail me

Nyheter


02.07.17 NKKO sommerleir 2017 er over

Skjermbilde 2017-07-03 kl. 14.02.17.png

Osu!

Da var NKKO sommerleir 2017 over. Gandsfjord KK stilte med 19 utøvere. Alle har storkost seg og tilegnet seg mye ny kunnskap. Tusen takk til alle som har bidratt til å skape en flott og minnerik sommerleir!


Sosiale arrangement

Skjermbilde 2017-06-06 kl. 17.41.13.png

Get ready! Gjør dere klare for litt sosialt! Hold av datoene under.

Gandsfjord Karateklubb arrangerer sommeravslutning for barn og voksne Onsdag 14. Juni klokken 18:15. Ta med venner og familie og bli med på et spennende rebusløp. Det er viktig at alle sammen stiller i treningsklær, eller klær som er lette å bevege seg i. Rebusløpet blir kjekt og sosialt, samtidig som man foretar litt mental og fysisk trening.

Nå må ungdommen (11år+) gjøre seg klar til en kjekk og sosial filmkveld. Filmkvelden avholdes fredag 16.juni klokken 19:00. Det blir rigget opp til en kjekk kveld i Sandnes Kampsportsenter sine lokaler. Husk å melde dere på. Det serveres pizza.

Gandsfjord Karateklubb arrangerer en sosial kveld for voksne. Denne koselige kvelden avholdes Fredag 16. Juni. Vi starter opp 19:00. Ta med det gode humøret og gjør klar for en kanon-kjekk kveld! Husk å meldere dere på. Det serveres pizza.


Skjermbilde 2017-05-19 kl. 00.17.03.png

13.05.17 - Gandsfjord Karateklubb hamstret 5 gull, 6 sølv og 6 bronse!

Utøverne fra Gandsfjord Karateklubb gjorde en strålende jobb på Bryne Open 2017.

Stevnet ble avholdt lørdag 13. mai i Timehallen på Bryne. Dette er et regionalt karatestevne for utøvere innen stilarten kyokushinkai, og det konkurreres i både kata ("form" eller "mønster") og kamp (fri sparring). Av totalt 115 påmeldte stilte Gandsfjord Karateklubb med 17 utøvere, og fire dommere på stevnet.

Dagen startet med kata. Deltakerne skulle da gå et valgfritt mønster. Dommerne gir da poeng ut ifra hvilket helhetsinntrykk den enkelte kata gir. Helhetsinntrykket dannes ut ifra hvor fine, harde og gode teknikker utøverne utfører.

I hver aldergruppe går de fire utøverne med høyest poengsum videre til finale. I finalene kan deltakerne gå et mønster som er hakket mer avansert. Gandsfjord KK hadde 6 utøvere som konkurrerte i mønster / formasjon. Gandfjord KK endte i kata opp med 3 gull og 1 sølv.

Etter kata var utøverne klare for sparring. Alle utøverne (f.o.m. 8 år) går kamper i ”fullkontakt med begrensninger”. Dette innebærer at utøverne må ta i bruk hjelm, hansker, leggbeskyttere og tannbeskytter. Menn må også bruke susp, mens damer må bruke brystbeskytter.

14 ivrige utøvere fra Gandsfjord KK, sto klare til å fighte. Etter mange tøffe, harde og gode kamper ble det 2 gull, 5 sølv og 6 bronse.

Med utøvere i hele 20 klasser, halte Gandsfjord Karateklubb inn 17 medaljer under helgas stevne!

På vegne av Gandsfjord Karateklubb ønsker vi å takke dommerne og utøverne våre for en fantastisk innsats. Godt jobbet av de 3 coachene som foretok en god oppfølgning av deltakerne. Takk til Bryne Karateklubb for et bra arrangement.

For flere bilder se

 • HER

 • 29.04.17 Fullkontakt teen challenge i Horten

  Skjermbilde 2017-05-01 kl. 11.34.40.png

  Ingrid og Christine tok den litt lange turen gjennom sludd og snøbyger til Horten denne helgen. Det er flere store klubber i regionen og det var et stort antall påmeldte i alle klassene. Ingrid stilte både i kamp og i kata, mens Christine som deltok i sitt første stevne gikk kun kumite. Stevnet ble kjørt som en cup med innledende runder og finaler. Ingrid startet med kata. Hun gikk en meget bra Tsuki No kata men gjorde en liten feil og gikk dermed ikke videre med kun 2 av dommerne som dømte i henne favør. Ingrid stilte som den yngste og laveste graderte i hennes klasse som ellers bestod kun av deltakere med 1 kyu.

  I kumite så var det 12 stk i klassen til våre jenter. Ingrid måtte gå en innledende runde som hun vant med et velplassert slag i solar plexus og motstanderen ønsket deretter ikke å fortsette. Hun møtte tøff motstand i de neste 2 kampene. Hun vant til slutt med en klokke-ren ushiro mawashi geri til kroppen. Hun fikk gå 4 kamper totalt og fikk mye god kamptrening.

  Dessverre måtte Christine vente litt på sin kamp. Den første motstanderen trakk seg og hun gikk videre på walkover. Hun møtte til slutt en meget sterk jente, men prikket inn 2 wasa-ari og gikk rett videre til finalen hvor Ingrid stod og ventet. Det var da duket for et Gandsfjord oppgjør mellom de 2 bestevennene. Christine kjempet som en tiger, men Ingrid ble litt for sterk og gikk av med seieren etter 2 wasa-ari.

  Ønsker å takke Horten Karateklubb for et meget bra arrangement. Vi tar garantert turen over til neste år.


  Skjermbilde 2017-04-09 kl. 22.02.55.png

  01.04.17 - Fight Samling for barn

  I helgen arrangerte Gandsfjord Karateklubb for 5. gang regional fight samling for barn. Samlingen ble avholdt lørdag 1. og søndag 2. april i Gandsfjord KK sine lokaler i Sandnes Kampsportsenter. Deltakerne var barn i aldersgruppen 8 til 14 år. Det var samlet over 50 barn fra 5 forskjellige karateklubber.

  Gandsfjord Karateklubb praktiserer stilarten kyokushinkai. Kyokushinkai er kjennetegnet med at de driver med blant annet fullkontakt-sparring. Fulkontakt-sparring er forbeholdt voksne f.o.m 18 år. De voksne går da kamper uten noe form for beskyttelse, med unntak av susp for menn.

  Juniorene går det som kalles 'fullkontakt med begrensninger'. Det innebærer at de går kamper med lett kontakt. De har i tillegg på seg hansker, legg- og vristbeskyttelse, hjelm og tannbeskytter. Under en kamp blir det gitt poeng, så det å se løsninger og tenke smart under en kamp er minst like viktig som å slå og sparke hardt.

  Deltakerne på samlingen var en god blanding av både erfarne og helt uerfarne fightere. De mer rutinerte utøverne fikk bygge videre på teknikker de allerede har lært, mens nybegynnerne hadde en litt brattere læringskurve. I løpet av helgen fikk deltakerne lære teknikker til bruk i sparring basert på lek. De fikk god opplæring av dyktige instruktører fra Gandsfjord Karateklubb, Bryne Karateklubb og Sandnes Karateklubb.

  Treningshelgen ble avsluttet med et imitert stevne. Barna fikk prøve seg minst to ganger på matta. De fikk da prøve seg med hjørnedommere og en mattedommer rundt seg, slik som det ville vært på et vanlig stevne. Ikke minst fikk de prøve seg med fullt beskyttelsesutstyr, noe som også er en tilvenningssak. Som belønning for innsatsen fikk alle deltakerne premie.

  Barna har utvist ekte fighting spirit. Samtidig lærer barna at karate handler om å vise gjensidig respekt. Selvsagt må man ikke være "tøffest i gata" for å trene karate og holde seg i form. Karate handler mest om å konkurrere med seg selv, og å nå sine mål samtidig som man opptrer ydmyk og høflig ovenfor andre. Treningssamlingene som arrangeres bidrar til å styrke samholdet innad i klubben, samtidig som deltakerne får nye venner på tvers av klubbene.


  26.03.2017 - Strålende innsats på NM

  NM2.jpg

  Det var over 500 deltakere som stilte på NM i karate lørdag 25. mars. Dette var det 44. Norgesmesterskapet i karate og ble avholdt i Hauger Idrettspark i Bærum. Gandsfjord karateklubb stilte denne gangen med to utøvere; Kacper Mieczkowski og Eivind Nærland, som begge tok plasseringer. I tillegg stilte Jarle Sundvor og Yilmaz Zorlu som dommere.

  Førstemann ut var Kacper Mieczkowski i klassen kata menn 15-17 år. Selv om Kacper har konkurrert før, var det første gang han skulle prøve seg på matta under et Norgesmesterskap. Han møtte sterke og mer erfarne motstandere, men holdt hodet kaldt. Kacper leverte tre solide kataer som sikret ham bronsemedalje.

  Rutinerte Eivind Nærland har flere seire både nasjonalt og internasjonalt. Den siste topplasseringen tok han under Scottish Open i mars i år. Under helgens NM stilte han i klassen fullkontakt menn. I finalen møtte han en motstander fra Egersund karate kyokushinkai. Finalen resulterte med en sjapp knock out. Etter kun kort tid måtte egersunderen kaste inn håndkleet på grunn av en fotskade. Eivind kunne da ta med seg gullet hjem.

  Fantastisk innsats! Et gull og en bronse!


  Nybegynnerinntak Våren 2017

  Plakat_Host_2017small.png

  Det blir nybegynnerinntak fra og med:

  • Ungdom / Voksne (fra 12 år): Mandag 9. januar kl. 18:30
  • Barn (8-11 år): Onsdag 11. januar kl. 18:00
  • Tigerpartiet (5-7 år): Onsdag 11. januar kl. 17:00

  For mer informasjon se:


  pa.jpg

  Gandsfjord Karateklubb ønsker deg velkommen til et gøy og lærerikt treningsseminar med Sensei Pablo Estensoro fra fredag 21. til søndag 23. oktober. Det vil bli instruert i fullkontakt sparring og grunnteknikker. Seminaret er åpent for alle klubber og stilarter. Det vil bli delt inn i grupper basert på nivå. Nedre aldersgrense er 12 år.


  16.04.2016 - 17.04.2016 - Regional fight samling for barn

  Gandsfjord Karateklubb inviterer til regional fight samling for barn (8 – 14 år). Samlingen blir avholdt i Sandnes Kampsportsenter den 16. April – 17. April.

  Hovedfokuset for samlingen er sparring. Det vil bli en gjennomgang av regler og teknikker som brukes under kamp.

  Lørdag får barna generell opplæring innenfor kamp. På søndag starter dagen med en oppsummering av det de har lært. Etterpå blir det arrangert et lite ”stevne” for barna. Her får barna prøvd å gå kamp mot hverandre. Kiosken blir holdt åpen på søndagen fra klokken 12:00. Foreldre, venner og kjente er velkomne til å komme å se på.

  Alle barna må ha med egne drikkeflasker og beskyttelse. Vi oppfordrer de barna som ikke har utstyr fra før av til å kjøpe egne hansker, leggbeskyttelse og tannbeskyttelse. Det er mulig å få kjøpt dette på lørdagen fra kl. 09:30 – 12:00.

  Treningstider

  Lørdag

  • 10:00 - 11:30
  • 12:00 - 13:30
  • 14:00 - 15:30

  Søndag

  • 10:00 - 11:30
  • 12:00 - 14:30 Stevne for barna

  Dato: 16.04 - 17.04

  Sted: Sandnes Kampsportsenter

  Pris: 50,-

  Dato: 16.april – 17.april Sted: Sandnes Kampsportsenter Pris: 50 ,-

  Påmelding kan gjøres på trening eller sendes til mailadressen under. Ved påmelding merk med navn, alder grad og klubb. Påmelding gjøres innen fredag 8.april.

  Betaling for samlingen vil bli tatt imot på lørdag mellom kl. 09:30 – 10:00. Har du noen spørsmål ring 46660268 eller send mail til Line@gandsfjordkarateklubb.no

  Det vil under samlingen bli tatt bilder av barna. Hvis noen av foreldrene ikke ønsker at bilder av deres barn skal bli publisert på nett, gi beskjed om dette på mail.

  Kamphelgen arrangeres i samarbeid med Sandnes Karateklubb og Bryne Karateklubb. Vi ser frem til en lærerik helg!

  fig.jpg

  25. - 28. februar Vinterleir i Etne

  Vinterleiren i Etne blir avholdt den 25. til 28. februar. Det blir hengt opp lister i dojoen. De som har planer om å reise skriver seg opp på listene, så samkjører vi antall biler som trengs.

  De som ønsker å delta må melde seg på. For mer informasjon og påmelding følg linken under.

 • HER
 • Skjermbilde 2016-01-20 kl. 10.13.12.png

  Nybegynnerinntak fra 11. januar

   

  Det blir nybegynnerinntak fra og med:

  • Voksne (fra 12 år): Mandag 11. januar
  • Barn (8-11 år): Onsdag 13. januar

  For mer informasjon se:


  24.10.2015 - Fight samling for barn

   

  Gandsfjord karateklubb inviterer alle juniorer i klubben til fight samling. Samlingen blir avholdt 24. oktober – 25.oktober i Sandnes Kampsportsenter.

  Fokuset under samlingen er rettet mot kamp. Det blir gjennomgang av regler og teknikker som brukes under en kamp.

  Lørdag får barna barna generell opplæring innenfor kamp. På søndag etter første trening vil det bli arrangert klubbstevne for juniorene. Her får deltakerne prøvd å gå kamp mot hverandre. Kiosken blir holdt åpen på søndagen, foreldre og kjente kan komme å se på.

  Alle barna må ha med egne drikkeflasker og beskyttelse. Vi oppfordrer barna som ikke har utstyr fra før av til å kjøpe egne hansker og leggbeskyttelse. Det er mulig å få kjøpt dette i klubben.

  Treningstider

  Lørdag

  • 10:00 - 11:30
  • 12:00 - 13:30
  • 14:00 - 15:30

  Søndag

  • 10:00 - 11:30
  • 12:00 - 14:30 Stevne for barna

  Dato: 24.10 - 25.10

  Sted: Sandnes Kampsportsenter

  Pris: 50,-

  Betaling vil bli tatt imot på lørdag mellom 09:30 - 10:00. Har du noen spørsmål ring 46660268 eller send mail til Line@gandsfjordkarateklubb.no


  05.10 - 09.10 Trening i høstferien

  Vi legger oss ikke på lat-siden selv om skolene tar fri. Det blir normale treninger i høstferien. Kom dere på trening i neste uke også. :)

  When you have

  one of those

  days when you

  feel a big

  weight on your

  shoulders

  DO SQUATS

  Skjermbilde 2015-10-01 kl. 12.25.51.png


  23.09.2015 - Enjoy bonusguiden

   

  Kjære medlem!

  Gandsfjord Karateklubb har inngått en samarbeidsavtale med Enjoy Bonusguiden.

  Hva er Enjoy Bonusguiden?

  Enjoy er en fordelsguide som gir rabatter på shopping, kulturtilbud, tjenester og restauranter i vårt nærområde. For å benytte deg av rabattene, trenger du kun vise frem Enjoy-kortet.

  Hvorfor har vi valgt denne dugnadsformen?

  Ved å bruke guiden sparer du inn betraktelig mer enn hva guiden koster. Det er genialt å bruke bonus-guiden på blant annet julepresanger m.m. Samtidig gir dugnaden en god inntekt som gir idrettslaget trengte midler. Dette er noe både klubben og medlemmene er tjent med. I løpet av et år er det mange ting vi ønsker gjøre for våre medlemmer. Det kan f.eks. være sommeravslutning, halloweenfest, filmkveld, kjøpe nytt utstyr osv. Ved at mange deltar på dugnaden, vil vi ha bedre mulighet for å gjennomføre slike aktiviteter uten store egenandeler.

  Hvordan gjennomfører vi dugnaden?

  Vi bestiller et antall guider ut ifra hvor mange vi tror vi klarer å selge. Det er derfor viktig å få en tilbakemelding på hvor mange guider den enkelte tror de kan selge. Vi gir beskjed når guidene ankommer og utdelingen skjer på trening. Betalingen skjer ved utdeling av guidene. Guider som ikke blir solgt kan returneres.

  Vi oppfordrer alle til å være med på denne dugnaden. Målet er at alle medlemmene som vil være med på dette selger minst 2 fordelsguider hver. Vi lager en konkurranse hvor de 3 mestselgende medlemmene vinner flotte premier.

  Gjennom klubben koster guiden 250 kr (ord. 299 kr) og er gyldig fra 01. nov 2015 til 31. okt 2016.

  Vi håper på god oppslutning på dugnaden og på forhånd takk for innsatsen! Styret i Gandsfjord Karate Klubb takker for ditt bidrag

  Teksten fortsetter under bildene


  b4.png

  b5.jpg

  Vi må ha en tilbakemelding på hvem som ønsker å bidra på dugnaden

  Vi ønsker tilbakemelding innen 23.september. Avkryssnings-skjemaet til høyre kan fylles ut og returneres på trening eller sendes på mail til line@gandsfjordkarateklubb.no

  Har du noen spørsmål kan dette sendes til mailen over eller tlf. 466 60 268.

  Enjoy rabattguiden er genial å bruke nå når juletidene nærmer seg. Ønsker barna seg noe fra Brio til jul, eller mannen i huset noe fra intersport? Fruen ønsker seg kanskje noe fra Enklere Liv eller Gull-Funn.Det er fort gjort å spare inn noen 100-lapper.

  Er du derimot usikker på hva du skal gi i julepresang til en venn eller et familiemedlem, er det genialt å gi en Enjoy-guide i julepresang. Guiden tilbyr gode rabatter på kino, bowling og Leos lekeland m.m. Er du glad i å reise, kan du få gode rabatter på et stort antall hoteller rundt omkring i Norge og i Europa! Dette er bare noen få av rabattene du kan benytte deg av.

  Se på bildet under for flere gode eksempler. Vi gleder oss til å se hvordan utfallet av dugnaden blir! Dette blir kjekt :)

  Skjermbilde 2015-09-13 kl. 13.35.25.png


  Skjermbilde 2015-09-13 kl. 14.08.39.png

  Aktivitetsplan for Høsten 2015

  Dette er en oversikt over viktige datoer for høsten 2015. Det er alltid greit å få en tidlig oversikt. Da kan datoene settes av i kalenderen.

  Dette halvåret kommer det til å bli arrangert åpen søndagstrening. Hvilke søndager disse treningene blir avholdt på, viser i tabellen. På disse treningene er alle velkommne. Har noen en venn eller et familiemedlem de ønsker å ha med på trening, så må de bare være med. Er det noen som lurer på hvordan det er å trene i vårt miljø er det bare til å møte opp på disse datoene.

  Temaet vil variere på disse treningene. Vi kan trene andre former for kampsport om det er ønskelig. Ved spørsmål eller ved innspill til treningsform ta kontakt med Line på mail: line@gandsfjordkarateklubb.no eller per telefon 466 60 268.

  Alle er velkomne!

  Skjermbilde 2015-09-09 kl. 09.35.27.png

  16.09.2015 - Foreldremøte

  Vi ønsker alle foreldre velkommen til et informasjonsmøte på onsdag 16. september kl. 18:05 mens barna trener. Vi får ofte mange spørsmål vedrørende gradering, utstyr, stevner, etc. Vi har derfor valgt å avholde et felles informasjonsmøte, hvor det også blir mulighet til å stille spørsmål angende saker dere lurer på. Vi oppfordrer alle foreldre til å delta.

  • Noen saker det vil bli gitt informasjon om er:
  • Kjøp av utstyr
  • Gradering
  • Lokalstevner
  • Fighting-helg for juniorene
  • Grasrotandelen
  • Informasjon på Facebook
  • Enjoy guiden

  Et nytt punkt på agendaen er en frivillig dugnad. Dette halvåret skal klubben for første gang prøve ut salg av Enjoy rabatt hefte. Dere kan lese dere opp på produktet ved å besøke www.enjoyguiden.no

  For spørsmål vedrørende møtet vennligst ta kontakt med hovedinstruktør Line Svendsen (46660268) eller klubbleder Ulf Emsøy (93022010).

  logo enjoy.jpg

  17.08.2015 - Da er vi igang igjen!

   

  Håper at alle har hatt en fin sommer. Vi starter for fullt med ordinære treninger fra mandag 17. august for eksisterende medlemmer.

  Det blir nybegynnerinntak fra og med:

  • Voksne (fra 12 år): Mandag 24. august
  • Barn (8-11 år): Onsdag 27. august

  For mer informasjon se:

  Velkommen


  plakat.jpg

  05.07.2015 - NKKO Sommerleiren er ferdig for i år

   

  Da var en fantastisk sommerleir over for i år. Vi har storkost oss med masse trening. Vi var 15 deltakere fra Gandsfjord Karate Klubb.

  Klubben har fått to nye Senpaier (Line og Maren) og to nye Senseier (Yilmaz og Ulf). og Linnea bestod 10.kyu.

  En stor takk til alle instruktører og deltakere på sommerleiren. Sensei Jarle deltok som instruktør på leiren. Vi ser frem til Sommerleiren neste år. Under har vi noen bilder som viser gode minner fra sommerleiren 2015.


  Sommerleir 1_0.jpg

  Sommerleir 2_0.jpg

  Sommerleiren er for alle, ugraderte og høyere graderte.


  Sommerleir 3_0.jpg

  Alle koser seg like mye.


  Sommerleir 4_0.jpg

  Litt lek før og etter trening er lov. Som regel er det minst to mot en.


  sommerleir4,5_0.jpg

  Leiren er for både barn og voksne.


  Sommerleir 5_0.jpg

  Vi var veldig heldige med været. Neste litt for heldige. Det var over 20 grader i skyggen. Da er det hærlig med en bade-trening.


  Sommerleir 6_0.jpg

  Deltakerne som skal gradere seg, koser seg de også.


  Sommerleir 7_0.jpg

  Sommeleir 8_0.jpg

  Sommeleir 9_0.jpg

  Fornøyde sjeler som endelig er ferdig med graderingen.


  17.06.2015 - Sommeravsluttning i Gandsfjord Karateklubb

   

  For en koselig kveld! Må gi en stor takk til alle som deltok på sommeravslutningen. Både de som hjalp til på postene, og de ivrige sjelene som konkurrerte om 1.plassen. Kvelden startet med en liten oppvisning for foreldrene. Da fikk juniorene vist litt av hva de har lært.

  Deretter startet rebusløpet. 7 klare grupper med morsomme gruppenavn. Var flere kreative og morsomme karatebilder gruppene lagte. Bildene kan ses under innlegget. Gruppene lagte også gode slagord til Gandsfjord Karateklubb. Var både fysiske og teoretiske utfordringer på de 10 postene. Det ble ikke mange poeng som skilte første og andre plassen. Det var så mye som 0,5 poeng. Og vinnerne med 104,5 poeng ble fornøyde med de stilige og smakfulle medaljene. 2.plassen endte opp med en liten trøstepresang med litt snop.

  Det var også godt med litt mat i skrotten etter rebusen. Så det ble grilling i regnværet. Vi var litt heldige, ettersom at det ikke høljet ned hele tiden. Under følger noen av de koselige og kreative team-bildene, samt. litt andre bilder fra kvelden. Slagordene som teamene satt opp har vi selvfølgelig fått med under ved bildene.

  Alt i alt var vi over 50 deltakere på sommeravslutningen. Så vel møtt og koselig og sosialt var det! Alle sammen må ha en super kjekk sommerferie. Ikke glem trening på fredag. :)


  11425502_1171916752823833_3643205393284145071_n_0.jpg

  Team protein som vant 1.plassen med 104,5 poeng, hadde følgende slagord; Disiplin og trening gir mening !!!

  Resten av slagordene kan stå under feil gruppebilde.


  1491587_1171916649490510_8165214068447032173_n_0.jpg

  Push ups, sit ups, slag og hopp. Gandsfjord vi gir aldri opp!


  11535842_1171916666157175_8034317684847768250_n_0.jpg

  Hei, ho, ha, karate er bra!


  11406950_1171916906157151_3823372542511085243_n_0.jpg

  Slagkraft så det holder


  1939951_1171916872823821_4043911768777989728_n_0.jpg

  Spark og slag, gjør alle gla.


  11402684_1171916782823830_2388192538871636396_n_0.jpg

  1: Slå ut sinnet.

  2: Sammen blir vi bedre


  10359214_1171916722823836_8346160488475698134_n_0.jpg

  Vi slår hardt i fra oss!


  1455980_1171916819490493_3300433762800344404_n_0.jpg

  17.06.2015 - Sommeravslutning i Gandsfjord Karateklubb

   

  Gandsfjord karateklubb arrangerer sommeravslutning m/grilling for barn og voksne Onsdag 17.juni. Avslutningen arrangeres iSandnes Kampsportsenter. Arrangementet starter 18:00 og er for alle medlemmer og foresatte.

  Arrangementer starter med en liten oppvisning for foreldrene. Deretter blir det et rebusløp. Det er derfor viktig at alle kommer i treningsklær, eller klær som er lette å bevege seg i, inklusiv foreldrene.

  Arrangementet starter med en liten oppvisning for foreldrene. Deretter blir det et rebusløp. Det er derfor viktig at alle kommer i treningsklær, eller klær som er lette å bevege seg i, inklusive foreldrene.

  Etter konkurransen blir det grilling, så ta med noe lett grillmat og egen drikke. Grillene er klar rundt 19:15. Vinnerne av rebusløpet utnevnes etter maten. Det blir også servert lapper.

  Dato: 17.juni Tidspunkt: 18:00 Sted: Sandnes Kampsportsenter Kleskode: Treningsklær

  Det blir en kjekk avslutning, så ta med godt humør og et stort smil. En perfekt måte å feire at graderingen er overstått og at en velfortjent sommerferie er på vei.

  Ved spørsmål ta kontakt med Line Svendsen på tlf: 466 60 268 eller line@gandsfjordkarateklubb.no


  01.07.2015 - NKKO Kyokushin Sommerleir 2015

   

  Sommerleiren 2015 i regio av NKKO avholdes den 01.juli til og med 05.juli. Vi oppfordrer alle som kan stille på sommerleiren til å delta. Det er en fantastisk opplevelse å trene med personer fra hele Norge som samlest på Moi.

  Det kommer flere dyktige instruktører. Det er derfor en perfekt mulighet til å lære av noen av Norges beste instruktører.

  Det er alltid veldig sosialt på leirer. Samtidig er det en perfekt mulighet til å lære av dyktige instruktører. For mer informasjon og påmelding til sommerleiren 1. - 5. juli se her:

  Invitasjon til Sommerleiren 2015


  887583_10206384229434688_7695389756815236630_o_0.jpg

  sol_0.jpg

  14.06.2015 - Gradering

   

  Det blir gradering for barn og voksne søndag 14. juni 2015 i Sandnes Kampsportsenter. Graderingen er en eksamen for å se om du behersker alle teknikkene og kataene (formasjon/mønster) som du skal opp til.

  Juniorgrader: Vi har innført ”halve” grader (Mon grader) for barn 8 – 13 år. Dette er for at man skal ha anledning til å gradere seg hvert halvår. Normalt vil ikke barn ha nok treninger pr semester for å kunne gå opp til en full gradering. Kravet for å kunne gå opp til en ”halv” grad er 24 treninger / 24 timer.

  Gradering for første gang: De som skal gradere seg for første gang må kjøpe graderingskort av Berit (tlf. 97 08 25 59) eller instruktør før graderingsdagen, fordi vi har ikke tid til å ordne dette på graderingen. Graderingskortet koster kr. 100,- (engangsbeløp).

  Huskeliste:

  For å kunne gå opp til gradering må man ha oppfylt følgende krav:

  1. Treningskrav: Oppfylt krav om minimum antall treninger siden forrige gradering (96 timer fra og med 4. kyu)

  2. Karate gi: Det er obligatorisk med karate gi (treningsdrakt) på graderingen. Dersom du har gradert deg før skal ”Kanku” (rundt tøymerke) være sydd på venstre arm.

  3. Treningskort: Ta med treningskort som viser hvor mange treninger du har vært på. Husk også kort fra forrige semester hvis du ikke graderte deg til sommeren.

  4. Graderingskort m/foto: Lim inn passfoto i graderingskortet og skriv inn personalia (hvis det er første gang du graderer deg).

  5. Graderingsavgift: Ta med penger til følgende på graderingsdagen: a. Graderingsavgift: i. kr. 250,- for ugradert til 6.kyu (første gult), inklusiv nytt belte. ii. kr. 300,- for 5. kyu – 3. kyu, inklusiv nytt belte. iii. kr. 400,- for 2. kyu (brunt belte), inklusiv nytt belte. iv. kr. 500,- for 1. kyu (brunt belte) b. Tøymerke ”Kanku” som skal sys på venstre arm: kr. 100,- (engangsbeløp)

  6. Betaling: Legg penger (for graderingsavgift) og treningskort i graderingsboken m/bilde og gi det til instruktøren på graderingsdagen. Nytt belte (hvis aktuelt) blir utlevert etter graderingen (dette er inkludert i graderingsavgiften). For nybegynnere som består graderingen blir det totalt kr. 450,- (graderingskort, graderingsavgift og tøymerke)


  Skjermbilde 2015-06-01 kl. 12.17.39_0.png  

  30.05.2015 - Bryne Open

  Fantastisk innsats fra utøverene våre idag på Bryne Open! Har vært fult av energiske, glade og koselige mennesker!

  Stevnet startet med kata. Først ut var Markus i kata junior-klassen. Første runde gikk han en flott pinan sono go. Han imponerte og kom videre til andre runde. I andre runde gikk han en flott seienchin og vant en strålende første plass i sin klasse.

  Derretter var det kata senior hvor både Trond og Eivind deltok. Trond startet og gikk en flott gek sai sho. Det var en jevn poengsum på flere av deltakerne, Trond gikk desverre ikke gjennom til andre runde. Etterpå var det Eivind sin tur. Første runde gikk Eivind tsuki no kata. Han skårte på sine gode og harde slag. I herreklassen gikk eivind videre til andre runde. I runde nummer 2 gikk eivind gek sai sho. Eivind fikk en 4.plass i sitt debystevne i kata senior herre.

  De Neste ut var Maren og Line i kata senior dame klassen. Maren var først og gikk en flott gek sai sho. Hun gikk videre til runde nummer 2 og der gikk hun saija. Maren fikk en flott 4.plass i sitt første kata stevne. Neste ut i kata dame senior var Line. I innledende runde gikk gek sai sho. Hun gikk også videre andre runde hvor hun gikk seienchin. Det var såvidt noen tiendeler så skilte første og andre plass. Line fikk en flott 2.plass.

  Så var det kampene sin tur. Først var det de yngste juniorene som skulle ut på matta. Første mann ut på matta var Erlend. Han gikk en bra kamp med god bevegelse. Det endte desverre med et for hardt spark mot hodet til erlend. Motstanderen ble disket og erlend fikk ikke fortsette av sikkerhetsmessige grunner. Erlend fikk delt 3.plass. Martin var andre mann ut på matta. Han gikk en bra kamp. Han tapte på grunn at to jodan mawashi geri. Motstanderen fikk ippon.

  Markus var neste mann som deltok i junior 15-17 år. Markus gikk en strålende første kamp med mye bevegelse og gode teknikker. Han vant semifinalen og gikk til finale. I finalen gikk han også en bra kamp, han fikk desverre noen harde lowkick og endte opp med en flott 2.plass i sitt stevne innenfor fight.

  Så var det seniorene sin tid for kamp. Bartec var neste ut på matta. Han gikk en god kamp. God innsats med gode teknikker. Han tapte desverre semifinalen og fikk 3.plass. Så var det Trond sin tur. Han gikk også en bra kamp med mange gode teknikker og bra bevegelse. Trond tok en flott wasari med en fantastisk mawashi geri jodan og vant semifinalen. I finalen Fikk motstanderen ippon på grunn av lowkick. Trond ente opp med 2.plass i fight.

  Jarle, yilmas og ulf stilte dom dommere og dømte både innen kata og kamp. En fantastisk innsats fra både utøvere og dommere. Vi er fornøyde med 1 gull og 1 søv i kata, samt 2 sølv og 2 bronse i kamp. God kveld folkens!

  bryne open 2_0.jpg


  bryne open_0.jpg

  25.05.2015 - Det blir felles-trening

  Det blir felles-trening på mandag den 25.mai. Vi tar ikke ferie på røde dager.

  Felles-treningen blir avholdt mellom 19:00 - 20:30. De sporty sjelene som ikke er bortreist får komme seg på trening.

  pinse_0.jpg

  24.05.2015 - Åpen Ungdomstrening

  10848565_1155715681110607_2052202283882117102_o_0.jpg

  Wooohooo! Kanon kjekk ungdomstrening. Variert trening og innom det meste. Styrke, fight, grappling m.m. Kjempe bra innsats folkens! Velfortjent avslutning med over 50 muffins som ble spist og saft.

  Da var siste ungdomstrening over for denne sesongen. Gleder oss til mer åpen ungdomstrening til høsten. Både kom det utøvere fra yudo og tae kwon do. Sosialt og kjekt å bli kjent med andre i senteret!


  17.05.2015 - Folketog og Europa Mesterskap

   

  Gratulerer så mye med dagen alle karate-venner! Vi var 28 deltakere i toget i dag, selv om det ble regn. Sammen ble det et kjekt folketog med mange gode "kiai" fra juniorene.

  Vi hadde noen som slapp unna folketoget med god grunn. Denne helgen har det blitt arrangert EM i Tallin i Estland. Norge endte opp med to sølv og to bronse. Super innsats fra våre norske karate-venner.

  Super innsats til Eivind Nærland. Eivind tok en flott 2.plass og endte opp med sølv i fight. Du imponerer igjen. God innsats fra Ulf Emsøy og Yilmas Zorlu som stilte som dommere.

  Ha en fortsatt fin dag alle sammen!


  eivind em_0.jpg

  17.05.2015 - 17.mai folketoget

  Vi skal selvsakt gå i folketoget i år også. Dette året blir vi nr. 14 i folketoget på 17. mai. Det er viktig at vi er på plass og stiller opp senest kl. 15:30 på Ruten i Sandnes sentrum. I år skal vi gå sammen med Sandnes Kampsportsenter. Det er obligatorisk å gå i karate gi (treningsdrakt). Alle får klipp for deltakelse i folketoget.

  For mer informasjon, ring Jarle på Tlf. 481 28 016.

  17.mai.jpeg


  10.05.2015 - Klubbstevne for juniorer

   

  Det har blitt avholdt en fight-samling for barn (8-12 år) den 8.mai - 10.mai. Barna har storkost seg. De har lært mye om det å ta hensyn til og respektere hverandre. Det har blitt delt opp i grupper hvor juniorene har lært litt forskjellig, ut ifra hvor mye erfaring de hadde fra før av.

  På søndag den 10. mai ble fight-samlingen avsluttet med et klubbstevne for barna. Seminaret ble avsluttet med mande gode og tøffe kamper. Det var mange gutter og jenter som viste ekte Kyokushin figther spirit. Velfortjente diplomer og medaljer ble utdelt.


  11167805_1148442411837934_8183603042003014533_o_1.jpg

  10830774_1148441918504650_7784900027583873327_o_0.jpg

  11187313_1148441785171330_8797743710965491751_o_0.jpg

  1522836_1148441641838011_2420819859057405692_o_0.jpg

  11074367_1148442345171274_5837775010006009043_o_1.jpg

  06.05.2015 - Gandsfjord karateklubb har SALG

   

  Den 6.mai har Gandsfjord karateklubb SALG. Mellom klokken 17:00-19:30 på onsdag den 6. mai blir det salg på drakter og kamputstyr i Sandnes Kampsportsenter. Benytt anledningen til å kjøpe nødvendig utstyr og drakter til tilbudspris. Det blir kun kontant betaling, samt. at tilbudet gjelder kun denne dagen.

  Priser blir vist på bildet under.

  Husk at det kan være lurt å ha en ekstra drakt om du skal delta på leir. Dersom du skal delta på Fight samlingen må du også ha eget utstyr.


  Salg utstyr 2_0.jpg

  08.05.2015 - Fight samling for juniorer

   

  Gandsfjord karateklubb inviterer alle juniorer (8 – 12år) i klubben til fight samling. Samlingen blir avholdt 8. mai – 10.mai i Sandnes Kampsportsenter.

  Fokuset under samlingen er rettet mot kamp. Barna får lære mer om å vise hensyn til hverandre, i og med at dette er sentralt under utøving av kamp. Det blir gjennomgang av vanlige teknikker som brukes under en kamp.

  Fredag og lørdag får barna generell opplæring innenfor kamp. På søndag blir det en liten oppsummering, samtidig som det blir arrangert klubbstevne for juniorene. Her får deltakerne prøvd å gå kamp mot hverandre. Kiosken blir holdt åpen på søndagen, foreldre og kjente kan komme å se på.

  Alle barna må ha med egne drikkeflasker. Vi oppfordrer barna til å kjøpe egne hansker og leggbeskyttelse. Sergio vil bli hovedansvarlig for selve treningsøktene under samlingen.

  Den offesielle invitasjonen ser man under. Pris på samlingen er satt til 100,-. Betaling tas imot på fredagen. Ved spørsmål ring 466 60 268 eller send mail til line@gandsfjordkarateklubb.no


  Stor.jpg

  12.04.2015 - Dan-samling er ferdig

  Vi var 21 deltakere på dan-samlingen som ble avholdt i Sandnes Kampsportsenter. Utøverne fikk flere gode tilbakemeldinger og koste seg under helgens treningssamling.

  Vi må gi en stor takk til Geir Havreberg, Tom Sølve Erga, Jarle Sundvor og Stig Jakobsen. Fire suverene instruktører som har instruert på treningene. Dette har vært en kjekk og lærerik helg. Osu!

  dansamling-alle_0.jpg

  10.04.2015 - Dan seminar i Sandnes Kampsportsente

  images.jpeg

  Den 10.04 utgår kamptrening klokken 19:00 - 20:30. Dette er på grunn av at Gandsfjordkarateklubb arrangerer dan - samling for de som skal gradere seg til dan-grader på sommerleiren som arrangeres 01.07 - 05.07.


  30.03.2015 - Trening i påsken

  Det blir fellestrening for alle seniorer (12 år og oppover) i påsken. Det blir avholt trening mandag og onsdag klokken 19.00-20.30. Dette er altså for alle, både ugraderte og opp til sort belte. Blir kjempe kos! Gleder oss til å trene med de sporty sjelene i klubben som ikke reiser på tur. Det blir derimot ikke noe trening mandag den 06.04 grunnet at det er 2.påskedag. Treningen forsetter som normalt fra og med onsdag 08.04. God påske alle sammen.

  Skjermbilde 2015-04-06 kl. 13.27.40.png

  21.03.2015 - Spanish Championship 2015

   

  Eivind Nærland deltok i Spansih Championship 2015 idag og gikk av med en strålende seier. Han har trent hart for å nå målene sine. Dette viser at dersom man virkelig ønsker å oppnå noe og trener målbevist vil man omsider nå målene våre.Gratulerer så mye til Eivind, strålende innsats!


  Eivind - spansih open_0.jpg

  20.03.2015 - Filmkveld

   

  Vi storkoste oss med filmkveld i kluben fredag den 20. mars. Filmen vi så ble selvfølgelig karatekid. Et supert oppmøte på 22 stykker en fredags kveld. Vi storkoste oss med pizza, brus, vafler, ships og saft. dette må gjentas!


  filmkveld_0.jpg

  15.03.2015 - Åpen ungdomstrening

   

  Gandsfjordkarateklubb inviterer til åpen ungdomstrening. Alle er velkomne til å være med på de åpne ungdomstreningene. Formålet er å øke det sosiale blant ungdommen og ha det kjekt mens man har varierte treningsformer. Det er satt av hvilke datoer ungdomstreningene vil bli avholdt. Det er åpent for innspill angående hvilke tema som ønskes å ha på treningene. Vi har tidligere hatt grappling, judo, selvforsvar m.m.

  Har du noe spørsmål eller innspill til tema på noen av øktene send mail på: line@gandsfjordkarateklubb.no

  Treningene blir avholdt i Sandnes Kampsportsenter kl. 12.00 – 13.30. De neste datoene kan du se på bildet under.


  ungdomstrening_0.png

  14.02.2015 - Norgemesterskapet 2015 i Trondheim

     

  nm - trondheim 20115_0.jpg